Bog & idéHelen Kobæk

Bøger skrevet af Helen Kobæk

Læs mere om Helen Kobæk
1 produkter
1 produkter
JOB - STOP - GO
BOEGERTILSTAERKPRIS
JOB - STOP - GOHelen Kobæk
248,96 DKK
Hardback
(1)
JOB - STOP - GO

Mere om Helen Kobæk

Du kan kun købe en enkelt bog af Helen Kobæk her hos Bog & idé. Bogen har titlen "JOB - STOP - GO". Den er udgivet af Life Publishing på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helen Kobæks "JOB - STOP - GO"

"JOB - STOP - GO" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Life Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Helen Kobæk skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helen Kobæk