Bog & idéHelene Falkenberg

Bøger skrevet af Helene Falkenberg

Læs mere om Helene Falkenberg
1 produkter
1 produkter
Ungdom i udskolingen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ungdom i udskolingenBrown
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Ungdom i udskolingen

Mere om Helene Falkenberg

Du kan kun bestille en enkelt bog af Helene Falkenberg her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Ungdom i udskolingen". Det er Unge Pædagoger, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helene Falkenbergs "Ungdom i udskolingen"

Det er muligt at købe Helene Falkenbergs "Ungdom i udskolingen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Unge Pædagoger, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Falkenberg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Falkenberg