Bog & idéHelene Illeris

Bøger skrevet af Helene Illeris

Læs mere om Helene Illeris
3 produkter
3 produkter
Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape
Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skapeRagnhild Näumann
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape
Billede, pædagogik og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Billede, pædagogik og magtHelene Illeris
71,96 DKK
Hæftet
(0)
Billede, pædagogik og magt
EDGE. 20 Essays On Contemporary Art Education
EDGE. 20 Essays On Contemporary Art EducationAnette Göthlund
359,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
EDGE. 20 Essays On Contemporary Art Education

Mere om Helene Illeris

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Helene Illeris. På listen nedenfor finder du Illeris' seneste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Helene Illeris' bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Kyklop Kamé" udgivet af Center for Billedpædagogisk Fo - "EDGE. 20 Essays On Contemporary Art Education" udgivet af Multivers Academic - "Visuel kultur" udgivet af Multivers - "Billede, pædagogik og magt" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Helene Illeris' bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Helene Illeris hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Helene Illeris fås i flere formater. Bøgerne af Illeris er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helene Illeris' "Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape"

"Bærekraftdidaktikk i kunst og håndverk : gjenbruke, oppvinne, skape" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Helene Illeris "Kyklop Kamé"

Endnu en af Helene Illeris fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Center for Billedpædagogisk Fo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Illeris