Bog & idéHélène Johansson

Bøger skrevet af Hélène Johansson

Læs mere om Hélène Johansson
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
Palliativ medicin

Mere om Hélène Johansson

Hélène Johansson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Palliativ medicin". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Hélène Johanssons "Palliativ medicin"

"Palliativ medicin" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Hélène Johansson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Hélène Johansson