Bog & idéHelene Ratner

Bøger skrevet af Helene Ratner

2 produkter
2 produkter
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
279,96 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Inklusion
InklusionHelene Ratner
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Inklusion

Mere om Helene Ratner

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Helene Ratner. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Ratner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Inklusion" i serien "Uglen" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Helene Ratners bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Helene Ratner hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Ratner som hæftet. Ratners bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helene Ratners "Videnskab, teknologi og samfund"

"Videnskab, teknologi og samfund" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Helene Ratner "Inklusion"

Det er muligt at købe Helene Ratners "Inklusion" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Uglen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Helene Ratner