Bog & idéHelga Schwede

Bøger skrevet af Helga Schwede

Læs mere om Helga Schwede
1 produkter
1 produkter
Håndbog til pædagoguddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog til pædagoguddannelsenAnders Skriver Jensen
458,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog til pædagoguddannelsen

Mere om Helga Schwede

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Helga Schwede. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schwedes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal

Mere om Helga Schwedes bøger

Du kan bestille to bøger af Helga Schwede her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Schwedes bøger kommer i samtlige formater. Schwedes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helga Schwedes "Håndbog til pædagoguddannelsen"

"Håndbog til pædagoguddannelsen" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Helga Schwede "Håndbog til pædagoguddannelsen"

Hos Bog & idé er "Håndbog til pædagoguddannelsen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helga Schwede