Bog & idéHelge Madsen

Bøger skrevet af Helge Madsen

Læs mere om Helge Madsen
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Helge Madsen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Helge Madsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Madsen.
Bøgerne fra Helge Madsen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The award-winning city " udgivet af Danish Architectural Press - "Sommerhuslandskab" udgivet af Arkitektens Forlag - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Dansk Byplanlægning I-III" udgivet af Bogværket - "Den græske forbindelse" udgivet af Bogværket - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal - "Skæv og national" udgivet af Bogværket - "Prip-Møllers Kina" udgivet af Arkitektens Forlag

Helge Madsens bøger

Du kan købe otte bøger af Helge Madsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Madsens bøger kommer i flere forskellige formater. Madsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helge Madsens "The award-winning city "

Hos Bog & idé er "The award-winning city " tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Danish Architectural Press, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Sommerhuslandskab" af Helge Madsen

Hos Bog & idé er "Sommerhuslandskab" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arkitektens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Madsen