Bog & idéHelge Søgaard

Bøger skrevet af Helge Søgaard

Læs mere om Helge Søgaard
1 produkter
1 produkter
Dansk-kinesisk ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk-kinesisk ordbogHelge Søgaard
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk-kinesisk ordbog

Mere om Helge Søgaard

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger fra Helge Søgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Søgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk-kinesisk ordbog" udgivet af Special - "Min udtale 1 kassettebånd" udgivet af Gyldendal - "Min udtale 1" udgivet af Gyldendal - "Statsskoven - om statens del af Rold skov, skovriderne og Mosskovgaard" udgivet af Søgaard Consulting - "Rold Skov Orienteringsklub" udgivet af Søgaard Consulting - "Dansk-kinesisk ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger" udgivet af Special

Bøger skrevet af Helge Søgaard

Der er seks tilgængelige udgivelser af Helge Søgaard hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Søgaards bøger kommer i flere forskellige formater. Helge Søgaard bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helge Søgaards "Dansk-kinesisk ordbog"

Det er muligt at købe Helge Søgaards "Dansk-kinesisk ordbog" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Special, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Helge Søgaard "Min udtale 1 kassettebånd"

Det er muligt at købe Helge Søgaards "Min udtale 1 kassettebånd" som kassettebånd. Dette er en også en fantastisk bog fra Søgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Søgaard