Bog & idéHelge Sørensen

Bøger skrevet af Helge Sørensen

Læs mere om Helge Sørensen
1 produkter
1 produkter
Finansiel rådgivning - privat
Finansiel rådgivning - privatJannie Munch
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel rådgivning - privat

Mere om Helge Sørensen

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger fra Helge Sørensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Varmluftsstrategi for begyndere" udgivet af Gyldendal Business - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Varmluftsstrategi for begyndere" udgivet af Gyldendal Business - "Varmluftsstrategi for begyndere" udgivet af Gyldendal Business - "Havørnens Danmark" udgivet af Gyldendal - "Mailstorm" i serien "Centrum paperbacks" udgivet af Centrum - "Mailstorm" i serien "Centrum paperbacks" udgivet af Centrum - "De danske fugle" udgivet af Gyldendal - "Spin" udgivet af People'sPress - "Mailstorm" i serien "Centrum paperbacks" udgivet af People'sPress - "Mailstorm PB" i serien "Centrum paperbacks" udgivet af People'sPress

Mere om Helge Sørensens bøger

Du kan købe 12 bøger af Helge Sørensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Helge Sørensen fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Sørensen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Finansiel rådgivning - privat" af Helge Sørensen

"Finansiel rådgivning - privat" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Helge Sørensen "Varmluftsstrategi for begyndere"

Hos Bog & idé er "Varmluftsstrategi for begyndere" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Varmluftsstrategi for begyndere" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Helge Sørensen