Bog & idéHelle Alrø

Bøger skrevet af Helle Alrø

Læs mere om Helle Alrø
2 produkter
2 produkter
Feedback gentænkt
Feedback gentænktHenrik Adler
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Feedback gentænkt
Stilladsering - en pædagogisk metafor
Stilladsering - en pædagogisk metaforJens Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Stilladsering - en pædagogisk metafor

Mere om Helle Alrø

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Helle Alrø. På listen nedenfor har du de nyeste af Alrøs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kontakt i professionelle relationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Professionelle roller i borgersamtaler" udgivet af Dafolo Forlag - "Dialogisk procesfacilitering" udgivet af Aalborg Universitetsforlag (FAAU) - "Feedback i matematik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Feedback i matematik" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Feedback gentænkt" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Dialog og magt i organisationer" i serien "Interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Personlig kommunikation og formidling" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Videoobservation interpersonel kommunikation i organisationer" i serien "Interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Videoobservation" i serien "Interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag¤og Institut for Kommunikation - "Dialog og magt i organisationer" i serien "Interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Samtaleanalyse - i hverdagen og videnskaben" i serien "Interpersonel kommunikation i organisationer" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Dialogisk gruppecoaching" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Kommunikation og organisationsforandring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Stilladsering - en pædagogisk metafor" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Supervision som dialogisk læreproces" udgivet af Aalborg Universitetsforlag. Institut for Kommunikation

Mere om Helle Alrøs bøger

Du kan købe 16 bøger af Helle Alrø her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Helle Alrø kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Alrø skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kontakt i professionelle relationer" af Helle Alrø

"Kontakt i professionelle relationer" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.

Helle Alrø "Professionelle roller i borgersamtaler"

Det er muligt at købe Helle Alrøs "Professionelle roller i borgersamtaler" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Alrø