Bog & idéHelle Antczak og Helle Jørgensen

Bøger skrevet af Helle Antczak og Helle Jørgensen

Læs mere om Helle Antczak og Helle Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Socialt arbejde i et globaliseret samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i et globaliseret samfundHelle Antczak og Helle Jørgensen
288,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i et globaliseret samfund

Mere om Helle Antczak og Helle Jørgensen

Helle Antczak og Helle Jørgensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Socialt arbejde i et globaliseret samfund". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Antczak og Helle Jørgensens "Socialt arbejde i et globaliseret samfund"

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde i et globaliseret samfund" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Endnu en af Helle Antczak og Helle Jørgensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Antczak og Helle Jørgensen