Bog & idéHelle Benedikte Neigaard

Bøger skrevet af Helle Benedikte Neigaard

Læs mere om Helle Benedikte Neigaard
2 produkter
2 produkter
Strikkede klude
Strikkede kludeHelle Benedikte Neigaard
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Strikkede klude
Strik i sekvenser
Strik i sekvenserCecelia Campochiaro
349,95 DKK
Hardback
(0)
Strik i sekvenser

Mere om Helle Benedikte Neigaard

Hvis du mangler en bog skrevet af Helle Benedikte Neigaard, finder du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Neigaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strikkede klude" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Strikkede klude" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Helle Benedikte Neigaard

Du kan finde to bøger af Helle Benedikte Neigaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Neigaard kommer blot som hæftet. Bøgerne af Neigaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Benedikte Neigaards "Strikkede klude"

Hos Bog & idé er "Strikkede klude" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Strikkede klude" af Helle Benedikte Neigaard

Det er muligt at købe Helle Benedikte Neigaards "Strikkede klude" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Benedikte Neigaard