Bog & idéHelle Bertram

Bøger skrevet af Helle Bertram

Læs mere om Helle Bertram
3 produkter
3 produkter
Kort
KortHelle Bertram
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Kort
Der, jeg er
Der, jeg erHelle Bertram
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Der, jeg er
SPOR
SPORHelle Bertram
199,95 DKK
Hardback
(2)
SPOR

Mere om Helle Bertram

Helle Bertram har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Bertram.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort" udgivet af Datja Productions - "Troværdighed kommer indefra!" udgivet af Handelshøjskolens Forlag

Bøger skrevet af Helle Bertram

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Helle Bertram hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Bertram som hæftet. Bøgerne af Bertram er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kort" af Helle Bertram

"Kort" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Datja Productions, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Troværdighed kommer indefra!" af Helle Bertram

Hos Bog & idé er "Troværdighed kommer indefra!" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Handelshøjskolens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bertram