Bog & idéHelle Bjerresgaard m.fl.

Bøger skrevet af Helle Bjerresgaard m.fl.

Læs mere om Helle Bjerresgaard m.fl.
1 produkter
1 produkter
Kvan 105: Feedback
FeedbackHelle Bjerresgaard m.fl.
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Feedback

Mere om Helle Bjerresgaard m.fl.

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Helle Bjerresgaard m.fl.. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra m.fl..
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback" udgivet af KvaN - "Tango for to" udgivet af Dafolo

Mere om Helle Bjerresgaard m.fl.s bøger

Der er to tilgængelige bøger af Helle Bjerresgaard m.fl. hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra m.fl. fås kun som hæftet. m.fl.s bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Bjerresgaard m.fl.s "Feedback"

Hos Bog & idé er "Feedback" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af KvaN.

"Tango for to" af Helle Bjerresgaard m.fl.

Hos Bog & idé er "Tango for to" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bjerresgaard m.fl.