Bog & idéHelle Borup

Bøger skrevet af Helle Borup

Læs mere om Helle Borup
2 produkter
2 produkter
Ud med sproget
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ud med sprogetHelle Borup
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Ud med sproget
Som man råber i skoven
Som man råber i skovenHanne Skov
269,95 DKK
Paperback
(0)
Som man råber i skoven

Mere om Helle Borup

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Helle Borup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Borup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ud med sproget" udgivet af Frydenlund - "Erhvervsøkonomi C - Opgavesamling" udgivet af Trojka - "Erhvervsøkonomi niveau C, 2. udgave 2015" udgivet af Trojka - "Ud med sproget" udgivet af Frydenlund - "Ud med sproget" udgivet af Frydenlund - "Hvad er meningen?" udgivet af Frydenlund - "Erhvervsøkonomi C - Opgavesamling" udgivet af Trojka - "Erhvervsøkonomi, Niveau C - Grundbog" udgivet af Trojka - "Erhvervsøkonomi niveau E & D" udgivet af Gads Forlag - "Erhvervsøkonomi - niveau C" udgivet af Trojka - "Erhvervsøkonomi - niveau E+D" udgivet af Trojka - "Ud med sproget" udgivet af Frydenlund - "Som man råber i skoven" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Helle Borup

Du kan finde 13 bøger af Helle Borup her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Borups bøger fås i flere forskellige formater. Borups bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ud med sproget" af Helle Borup

Det er muligt at købe Helle Borups "Ud med sproget" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Ud med sproget" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Erhvervsøkonomi C - Opgavesamling" af Helle Borup

Det er muligt at købe Helle Borups "Erhvervsøkonomi C - Opgavesamling" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Trojka.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Borup