Bog & idéHelle Brander Rasmussen

Bøger skrevet af Helle Brander Rasmussen

Læs mere om Helle Brander Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (med iBog)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (med iBog)Jean Hagstrøm
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (med iBog)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (uden iBog)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (uden iBog)Jean Hagstrøm
239,95 DKK
Indbundet
(0)
Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) (uden iBog)

Mere om Helle Brander Rasmussen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Helle Brander Rasmussen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik med psykologi" i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard - "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Det sammenhængende borger- og patientforløb (SSA) " i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik med psykologi" i serien "Social og sundhedsassistenter" udgivet af Munksgaard Danmark - "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Helle Brander Rasmussens bøger

Helle Brander Rasmussen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Helle Brander Rasmussen bøger i flere formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Brander Rasmussens "Pædagogik med psykologi"

Hos Bog & idé er "Pædagogik med psykologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Rasmussens serie "Social og sundhedsassistenter". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Helle Brander Rasmussen "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation"

Det er muligt at købe Helle Brander Rasmussens "Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Rasmussens serie "Sosuserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Brander Rasmussen