Bog & idéHelle Bundsgaard Svendsen

Bøger skrevet af Helle Bundsgaard Svendsen

Læs mere om Helle Bundsgaard Svendsen
1 produkter
1 produkter
Læs litteratur med forståelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læs litteratur med forståelseNina Berg Gøttsche
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Læs litteratur med forståelse

Mere om Helle Bundsgaard Svendsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Helle Bundsgaard Svendsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Læs litteratur med forståelse". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Læs litteratur med forståelse" er desuden en del af serien "Læring i praksis".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Bundsgaard Svendsens "Læs litteratur med forståelse"

Hos Bog & idé er "Læs litteratur med forståelse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Læring i praksis". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Helle Bundsgaard Svendsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Bundsgaard Svendsen