Bog & idéHelle Dreier

Bøger skrevet af Helle Dreier

Læs mere om Helle Dreier
2 produkter
2 produkter
AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse - ABSA
AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse - ABSAHelle Dreier
269,95 DKK
Paperback
(0)
AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse - ABSA
Metodebog i hjælpemiddelformidling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Metodebog i hjælpemiddelformidlingHelle Dreier
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Metodebog i hjælpemiddelformidling

Mere om Helle Dreier

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Helle Dreier. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Dreier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse - ABSA" udgivet af Saxo Publish - "Metodebog i hjælpemiddelformidling" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Metodebog i hjælpemiddelformidling" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Dreier

Du kan finde tre bøger af Helle Dreier her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Helle Dreier bøger i samtlige formater. Dreiers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Dreiers "AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse - ABSA"

Det er muligt at købe Helle Dreiers "AktivitetsBaseret SiddestillingsAnalyse - ABSA" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.

"Metodebog i hjælpemiddelformidling" af Helle Dreier

Hos Bog & idé er "Metodebog i hjælpemiddelformidling" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Metodebog i hjælpemiddelformidling" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Dreier