Bog & idéHelle Frederiksen

Bøger skrevet af Helle Frederiksen

Læs mere om Helle Frederiksen
3 produkter
3 produkter
Jagten på sejr
Jagten på sejrHelle Frederiksen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Jagten på sejr
Jagten på sejr
STREAM
Jagten på sejrHelle Frederiksen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Jagten på sejr
Jagten på sejr
Jagten på sejrHelle Frederiksen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Jagten på sejr

Mere om Helle Frederiksen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Helle Frederiksen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Frederiksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagten på sejr (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jagten på sejr" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jagten på sejr" udgivet af Storyhouse - "Jagten på sejr" udgivet af Storyhouse - "Staroffice for alle" i serien "Edb-hæfter fra IDG" udgivet af IDG - "Byg et website " i serien "Edb-hæfter fra IDG" udgivet af IDG

Bøger af Helle Frederiksen

Du kan bestille seks bøger af Helle Frederiksen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Frederiksens bøger kommer i et udvalg af formater. Helle Frederiksen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Frederiksens "Jagten på sejr (Storskrift)"

"Jagten på sejr (Storskrift)" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Jagten på sejr" af Helle Frederiksen

"Jagten på sejr" er til salg som lydbog. Når du køber "Jagten på sejr" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Frederiksen