Bog & idéHelle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen

Bøger skrevet af Helle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen

Læs mere om Helle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen
1 produkter
1 produkter
Matema10k. Matema10k for hf C-niveau
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matema10k. Matema10k for hf C-niveauThomas Jensen
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Matema10k. Matema10k for hf C-niveau

Mere om Helle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Helle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen. Bogen har titlen "Matema10k. Matema10k for hf C-niveau". Det er Frydenlund, der har publiceret den på dansk. "Matema10k. Matema10k for hf C-niveau" er desuden udgivet i serien "Matema10k".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Matema10k. Matema10k for hf C-niveau" af Helle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen

Hos Bog & idé er "Matema10k. Matema10k for hf C-niveau" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Nielsens serie "Matema10k". Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Helle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Groth Hovmand-Hansen og Morten Overgård Nielsen