Bog & idéHelle Hvass og Peter Stray Jørgensen

Bøger skrevet af Helle Hvass og Peter Stray Jørgensen

Læs mere om Helle Hvass og Peter Stray Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Synopsiseksamen
SynopsiseksamenHelle Hvass og Peter Stray Jørgensen
109,95 DKK
Hæftet
Synopsiseksamen

Mere om Helle Hvass og Peter Stray Jørgensen

Der er kun én bog af Helle Hvass og Peter Stray Jørgensen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Synopsiseksamen". Den er udgivet af Samfundslitteratur på dansk. "Synopsiseksamen" er desuden udgivet i serien "Studieteknikserien".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Hvass og Peter Stray Jørgensens "Synopsiseksamen"

Det er muligt at købe Helle Hvass og Peter Stray Jørgensens "Synopsiseksamen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Studieteknikserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Dette er en også en skøn bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Hvass og Peter Stray Jørgensen