Bog & idéHelle Hvass

Bøger skrevet af Helle Hvass

Læs mere om Helle Hvass
6 produkter
6 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Synopsiseksamen
SynopsiseksamenHelle Hvass og Peter Stray Jørgensen
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Synopsiseksamen
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Kollektiv Akademisk Vejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kollektiv Akademisk VejledningHelle Merete Nordentoft
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Kollektiv Akademisk Vejledning
Eksamensangst
BOEGERTILSTAERKPRIS
EksamensangstHelle Hvass
71,96 DKK
Hæftet
(0)
Eksamensangst
Retorik
BOEGERTILSTAERKPRIS
RetorikHelle Hvass
188,96 DKK
Hæftet
(0)
Retorik

Mere om Helle Hvass

Der findes mange bøger skrevet af Helle Hvass til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hvass s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Skriv og skriv" udgivet af Samfundslitteratur - "Mundtligt" udgivet af Gyldendal - "Kollektiv Akademisk Vejledning" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Skriv og skriv" udgivet af Samfundslitteratur - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Eksamensangst" udgivet af Samfundslitteratur - "Retorik e-bog" udgivet af Gyldendal - "Eksamensangst" udgivet af Samfundslitteratur - "Synopsiseksamen" i serien "Studieteknikserien" udgivet af Samfundslitteratur - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Mundtligt dansk" i serien "Gyldendals Sprogbøger" udgivet af Gyldendal - "Retorik" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal

Helle Hvass' bøger

Helle Hvass har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Hvass s bøger fås i flere formater. Hvass har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Hvass' "Gymnasiepædagogik"

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Skriv og skriv" af Helle Hvass

Det er muligt at købe Helle Hvass' "Skriv og skriv" som ebog. Hvis du køber "Skriv og skriv" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Hvass