Bog & idéHelle Hvenegård-Lassen

Bøger skrevet af Helle Hvenegård-Lassen

Læs mere om Helle Hvenegård-Lassen
1 produkter
1 produkter
Et andet hjem
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et andet hjemHelle Hvenegård-Lassen
339,96 DKK
Indbundet
(0)
Et andet hjem

Mere om Helle Hvenegård-Lassen

Der findes mange bøger skrevet af Helle Hvenegård-Lassen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hvenegård-Lassens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et andet hjem" i serien "Danish Humanist Texts and Studies" udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum - "Sophie Alberti" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Helle Hvenegård-Lassen

Der er to tilgængelige bøger af Helle Hvenegård-Lassen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Hvenegård-Lassens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Hvenegård-Lassen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et andet hjem" af Helle Hvenegård-Lassen

"Et andet hjem" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Danish Humanist Texts and Studies". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Kongelige Bibliotek¤Museum Tusculanum.

Helle Hvenegård-Lassen "Sophie Alberti"

"Sophie Alberti" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Hvenegård-Lassen