Bog & idéHelle Hygum Espersen

Bøger skrevet af Helle Hygum Espersen

Læs mere om Helle Hygum Espersen
2 produkter
2 produkter
Biblioteksdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
BiblioteksdidaktikJens Jørgen Hansen
224,96 DKK
Bog
(0)
Biblioteksdidaktik
Socialt arbejde i udsatte boligområder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i udsatte boligområderLinda Lundgaard Andersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i udsatte boligområder

Mere om Helle Hygum Espersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Helle Hygum Espersen. På listen nedenfor ser du de seneste af Espersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biblioteksdidaktik" udgivet af Gyldendal - "Socialt arbejde i udsatte boligområder" udgivet af Gyldendal

Bøger af Helle Hygum Espersen

Du kan finde to bøger af Helle Hygum Espersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Helle Hygum Espersen kan købes i udvalgte formater. Espersens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Biblioteksdidaktik" af Helle Hygum Espersen

Hos Bog & idé er "Biblioteksdidaktik" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Helle Hygum Espersen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Helle Hygum Espersen "Socialt arbejde i udsatte boligområder"

"Socialt arbejde i udsatte boligområder" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Hygum Espersen