Bog & idéHelle Kjærgaard

Bøger skrevet af Helle Kjærgaard

Læs mere om Helle Kjærgaard
3 produkter
3 produkter
Mit urolige barn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mit urolige barnHelle Kjærgård
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Mit urolige barn
Mit urolige barn
Mit urolige barnHelle Kjærgård
189,95 DKK
EBOG
(0)
Mit urolige barn
Barnets lærende hjerne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Barnets lærende hjerneHelle Kjærgaard
485,96 DKK
Paperback
(0)
Barnets lærende hjerne

Mere om Helle Kjærgaard

Der findes flere forskellige bøger af Helle Kjærgaard til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kjærgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit urolige barn" udgivet af Frydenlund - "Mit urolige barn" udgivet af Frydenlund - "Barnets lærende hjerne" udgivet af Frydenlund

Bøger af Helle Kjærgaard

Helle Kjærgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Kjærgaards bøger fås i flere formater. Bøgerne af Kjærgaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Frydenlund.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Helle Kjærgaards "Mit urolige barn"

Det er muligt at købe Helle Kjærgaards "Mit urolige barn" som ebog. "Mit urolige barn" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Helle Kjærgaard "Mit urolige barn"

"Mit urolige barn" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Kjærgaard