Bog & idéHelle Kjems

Bøger skrevet af Helle Kjems

Læs mere om Helle Kjems
2 produkter
2 produkter
Gruppemetode
GruppemetodeHelle Kjems
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Gruppemetode
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde

Mere om Helle Kjems

Der findes flere forskellige bøger fra Helle Kjems online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Kjems' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Gruppemetode" udgivet af Gyldendal

Bøger af Helle Kjems

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Helle Kjems hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe Kjems' bøger som hæftet. Bøgerne af Kjems er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Helle Kjems' "Metodiske tilgange i socialt arbejde"

Det er muligt at købe Helle Kjems' "Metodiske tilgange i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Helle Kjems "Gruppemetode"

"Gruppemetode" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Kjems