Bog & idéHelle Krunke

Bøger skrevet af Helle Krunke

Læs mere om Helle Krunke
2 produkter
2 produkter
Pensionsreform
PensionsreformHelle Krunke
264,95 DKK
PDF
(0)
Pensionsreform
De juridiske metoder
De juridiske metoderMikael Rask Madsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
De juridiske metoder

Mere om Helle Krunke

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger fra Helle Krunke. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Krunke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De juridiske metoder" udgivet af Gyldendal - "Pensionsreform" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Rettens magt - magtens ret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Helle Krunkes bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Helle Krunke hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Krunkes bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Krunke er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Krunkes "De juridiske metoder"

Hos Bog & idé er "De juridiske metoder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Helle Krunke "Pensionsreform"

"Pensionsreform" er tilgængelig online som pdf. Endnu en af Helle Krunke skønne bøger, som er værd at læse. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Krunke