Bog & idéHelle Libenholt

Bøger skrevet af Helle Libenholt

3 produkter
3 produkter
Fremmedsprog – tysk og engelsk
Fremmedsprog – tysk og engelskHelle Libenholt
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Fremmedsprog – tysk og engelsk
Fag og fordybelse
Fag og fordybelseMorten Rask Petersen
223,96 DKK
Bog
(0)
Fag og fordybelse
Fylde og form
Fylde og formHenning Vinther Rasmussen og Keld Skovmand
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Fylde og form

Mere om Helle Libenholt

Helle Libenholt har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Libenholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag og fordybelse" udgivet af Gyldendal - "Fremmedsprog - tysk og engelsk" udgivet af Klim¤i samarbejde med Læremiddel.dk - "Fylde og form " i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Helle Libenholt

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Helle Libenholt hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Libenholts bøger kommer i flere forskellige formater. Helle Libenholt bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fag og fordybelse" af Helle Libenholt

Hos Bog & idé er "Fag og fordybelse" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Libenholt, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Fremmedsprog - tysk og engelsk" af Helle Libenholt

"Fremmedsprog - tysk og engelsk" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klim¤i samarbejde med Læremiddel.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Libenholt