Bog & idéHelle Lykke Nielsen

Bøger skrevet af Helle Lykke Nielsen

Læs mere om Helle Lykke Nielsen
4 produkter
4 produkter
Interkulturel pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interkulturel pædagogikPeter Hobel
296,96 DKK
Hæftet
(1)
Interkulturel pædagogik
Kampen om Vollsmose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om VollsmoseJohnny Wøllekær m.fl.
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om Vollsmose
Saddam – Fyrsten fra Tikrit
STREAM
Saddam – Fyrsten fra TikritHelle Lykke Nielsen
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Saddam – Fyrsten fra Tikrit
Saddam – Fyrsten fra Tikrit
Saddam – Fyrsten fra TikritHelle Lykke Nielsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Saddam – Fyrsten fra Tikrit

Mere om Helle Lykke Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Helle Lykke Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Saddam – Fyrsten fra Tikrit" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Saddam – Fyrsten fra Tikrit" udgivet af SAGA Egmont - "Kampen om Vollsmose" udgivet af U Press - "Interkulturel pædagogik" udgivet af U Press - "Kriser, politik og forvaltning" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Helle Lykke Nielsen

Du kan finde fem bøger af Helle Lykke Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Nielsens bøger kommer i et udvalg af formater. Nielsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Lykke Nielsens "Saddam – Fyrsten fra Tikrit"

Det er muligt at købe Helle Lykke Nielsens "Saddam – Fyrsten fra Tikrit" som lydbog. Du kan desuden altid have "Saddam – Fyrsten fra Tikrit" af Helle Lykke Nielsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Saddam – Fyrsten fra Tikrit" af Helle Lykke Nielsen

Hos Bog & idé er "Saddam – Fyrsten fra Tikrit" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Saddam – Fyrsten fra Tikrit" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Lykke Nielsen