Bog & idéHelle Maj

Bøger skrevet af Helle Maj

Læs mere om Helle Maj
4 produkter
4 produkter
Tækkemanden
STREAM
TækkemandenHelle Maj
129,95 DKK
Lydbog
(18)
Tækkemanden
Den sorte enke
STREAM
Den sorte enkeHelle Maj
109,95 DKK
Lydbog
(3)
Den sorte enke
Den sorte enke
Den sorte enkeHelle Maj
109,95 DKK
EBOG
(3)
Den sorte enke
Tækkemanden
TækkemandenHelle Maj
169,95 DKK
EBOG
(6)
Tækkemanden

Mere om Helle Maj

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Helle Maj. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Majs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tækkemanden" udgivet af People's - "Tækkemanden" udgivet af People's - "Tækkemanden" udgivet af People’sPress - "Den sorte enke" udgivet af Politikens Forlag - "Den sorte enke" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Helle Maj

Du kan finde fem bøger af Helle Maj her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Majs bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Maj er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helle Majs "Tækkemanden"

Hos Bog & idé er "Tækkemanden" tilgængelig som lydbog. Med Helle Majs "Tækkemanden" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

Helle Maj "Tækkemanden"

"Tækkemanden" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Tækkemanden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Maj