Bog & idéHelle Mylund Jacobsen

Bøger skrevet af Helle Mylund Jacobsen

Læs mere om Helle Mylund Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde
Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejdeHelle Mylund Jacobsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde

Mere om Helle Mylund Jacobsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Helle Mylund Jacobsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde". Den er udgivet af Akademisk Forlag på dansk. "Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde" er desuden en del af serien "Relationsprofessionsserien".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde" af Helle Mylund Jacobsen

Det er muligt at købe Helle Mylund Jacobsens "Administration - Faglighed og praksis i administrativt arbejde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Mylund Jacobsens serie "Relationsprofessionsserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mylund Jacobsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Helle Mylund Jacobsen