Bog & idéHelmut Newton

Bøger skrevet af Helmut Newton

Læs mere om Helmut Newton
2 produkter
2 produkter
Helmut Newton: Polaroids
Helmut Newton: PolaroidsHelmut Newton
439,95 DKK
Indbundet
(0)
Helmut Newton: Polaroids
Helmut Newton - A Gun for Hire
Helmut Newton - A Gun for HireHelmut Newton
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Helmut Newton - A Gun for Hire

Mere om Helmut Newton

Der er bare én bog af Helmut Newton tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Helmut Newton: Polaroids". Det er Taschen, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Helmut Newtons "Helmut Newton: Polaroids"

Det er muligt at købe Helmut Newtons "Helmut Newton: Polaroids" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.

Endnu en af Helmut Newton fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Helmut Newton