Bog & idéHenk Goovaerts

Bøger skrevet af Henk Goovaerts

Læs mere om Henk Goovaerts
1 produkter
1 produkter
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejdeAnette Faye Jacobsen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde

Mere om Henk Goovaerts

Henk Goovaerts har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Goovaerts' seneste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Henk Goovaerts' bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Henk Goovaerts' bøger

Du kan bestille to bøger af Henk Goovaerts her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Henk Goovaerts bøger i forskellige formater. Goovaerts' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" af Henk Goovaerts

Hos Bog & idé er "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Goovaerts' serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på afr.

Henk Goovaerts "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde"

Det er muligt at købe Henk Goovaerts' "Etiske dilemmaer i pædagogisk arbejde" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Goovaerts' serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henk Goovaerts