Bog & idéHenning Gottlieb

Bøger skrevet af Henning Gottlieb

Læs mere om Henning Gottlieb
2 produkter
2 produkter
John Kenneth Galbraith
BOEGERTILSTAERKPRIS
John Kenneth GalbraithGottlieb H
143,96 DKK
Hæftet
(0)
John Kenneth Galbraith
Præsidenten og hans rådgivere
Præsidenten og hans rådgivereTheodore C Sorensen
69,00 DKK
EBOG
(0)
Præsidenten og hans rådgivere

Mere om Henning Gottlieb

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Henning Gottlieb. Det er "John Kenneth Galbraith". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret den på dansk. "John Kenneth Galbraith" er desuden en del af serien "Økonomiens konger.".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"John Kenneth Galbraith" af Henning Gottlieb

"John Kenneth Galbraith" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Økonomiens konger.". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Henning Gottlieb skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Gottlieb