Bog & idéHenning Kjeldgaard

Bøger skrevet af Henning Kjeldgaard

Læs mere om Henning Kjeldgaard
1 produkter
1 produkter
I skyggen af den kolde krig
I skyggen af den kolde krigHenning Kjeldgaard
56,25 DKK
EBOG
(0)
I skyggen af den kolde krig

Mere om Henning Kjeldgaard

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Henning Kjeldgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kjeldgaards seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I skyggen af den kolde krig" udgivet af Eigil Holms Forlag - "Aktiv udenrigspolitik" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Henning Kjeldgaards bøger

Henning Kjeldgaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Henning Kjeldgaard bøger i forskellige formater. Kjeldgaards bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henning Kjeldgaards "I skyggen af den kolde krig"

Det er muligt at købe Henning Kjeldgaards "I skyggen af den kolde krig" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "I skyggen af den kolde krig" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Eigil Holms Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Aktiv udenrigspolitik" af Henning Kjeldgaard

Det er muligt at købe Henning Kjeldgaards "Aktiv udenrigspolitik" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Kjeldgaards serie "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Kjeldgaard