Bog & idéHenning Knudsen

Bøger skrevet af Henning Knudsen

Læs mere om Henning Knudsen
5 produkter
5 produkter
Politikens svampebog
Politikens svampebogHenning Knudsen
219,95 DKK
Indbundet
(1)
Politikens svampebog
Lederens forretningsforståelse
Lederens forretningsforståelseJohn Bech Hansen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Lederens forretningsforståelse
Fortællingen om Flora Danica
Fortællingen om Flora DanicaHenning Knudsen
499,95 DKK
Indbundet
(3)
Fortællingen om Flora Danica
The story behind Flora Danica
Flora DanicaHenning Knudsen
459,95 DKK
e-bog
(0)
Flora Danica
Fortællingen om Flora Danica
Fortællingen om Flora DanicaHenning Knudsen
229,95 DKK
e-bog
(3)
Fortællingen om Flora Danica

Mere om Henning Knudsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Henning Knudsen. På listen nedenfor har du de nyeste af Knudsens bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Henning Knudsens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fortællingen om Flora Danica" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lederens forretningsforståelse" udgivet af Gyldendal - "Fortællingen om Flora Danica - Luksus udgave" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Politikens svampebog" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politiken¤i samarbejde med Danmarks Naturfrednings - "Fortællingen om Flora Danica" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fortællingen om Flora Danica" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum - "Flora Danica" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fortællingen om Flora Danica" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum - "The story behind Flora Danica" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤in co-operation with Natural History Museum of Denmark - "Svampe i farver" i serien "Politikens naturguider" udgivet af Politikens Forlag - "Politikens svampebog" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Henning Knudsens bøger

Henning Knudsen har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Henning Knudsen bøger i udvalgte formater. Henning Knudsen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Knudsens "Fortællingen om Flora Danica"

"Fortællingen om Flora Danica" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Henning Knudsen "Lederens forretningsforståelse"

Det er muligt at købe Henning Knudsens "Lederens forretningsforståelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Knudsen