Bog & idéHenning Nør

Bøger skrevet af Henning Nør

Læs mere om Henning Nør
1 produkter
1 produkter
Strømer i rendestenen
Strømer i rendestenenHenning Nør
75,95 DKK
e-bog
(0)
Strømer i rendestenen

Mere om Henning Nør

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger skrevet af Henning Nør. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Nør.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Cirkus Thyland" udgivet af Forlaget Legimus - "Kend dine lus på gangen" udgivet af Legimus Aps - "Udfordringer til kirken" udgivet af Eksistensen - "Udfordringer til kirken" udgivet af Eksistensen - "Strømer i rendestenen" udgivet af Saxo - "Strømer i rendestenen" udgivet af Legimus - "Manga Messias og metamorfose" udgivet af Bibelselskabets Forlag - "I Peters spor" udgivet af Aros Forlag - "Apostlenes gerninger" udgivet af Unitas

Mere om Henning Nørs bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Henning Nør hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Nørs bøger fås i forskellige formater. Nørs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henning Nørs "Cirkus Thyland"

"Cirkus Thyland" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Legimus.

"Kend dine lus på gangen" af Henning Nør

Hos Bog & idé er "Kend dine lus på gangen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Legimus Aps, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Nør