Bog & idéHenning Pold

Bøger skrevet af Henning Pold

Læs mere om Henning Pold
1 produkter
1 produkter
Det store K – Kim Larsen
STREAM
Det store K – Kim LarsenHenning Pold
169,95 DKK
Lydbog
(2)
Det store K – Kim Larsen

Mere om Henning Pold

Du kan kun finde en enkelt bog af Henning Pold her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Det store K – Kim Larsen". Det er Muusmann' Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henning Polds "Det store K – Kim Larsen"

Det er muligt at købe Henning Polds "Det store K – Kim Larsen" som lydbog. Med Henning Polds "Det store K – Kim Larsen" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann' Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pold, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Pold