Bog & idéHenning Salling Olesen

Bøger skrevet af Henning Salling Olesen

Læs mere om Henning Salling Olesen
3 produkter
3 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Henning Salling Olesen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger fra Henning Salling Olesen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olesen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Henning Salling Olesens bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Hans Reitzel - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Læring eller ikke-læring?" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Social Change and Adult Education Research" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Professionalisering" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Voksenundervisning - hverdagsliv og erfaring" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Henning Salling Olesens bøger

Henning Salling Olesen har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Henning Salling Olesen kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Olesen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Gymnasiepædagogik" af Henning Salling Olesen

Hos Bog & idé er "Gymnasiepædagogik" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sociologi" af Henning Salling Olesen

"Sociologi" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Salling Olesen