Bog & idéHenning Sejer Jakobsen

Bøger skrevet af Henning Sejer Jakobsen

Læs mere om Henning Sejer Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Negotiation
NegotiationGary Lim
219,95 DKK
EBOG
(0)
Negotiation

Mere om Henning Sejer Jakobsen

Der findes flere bøger af Henning Sejer Jakobsen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jakobsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Henning Sejer Jakobsen tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Negotiation" udgivet af HansReitzels - "Ideudvikling - ved kreativ innovation" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Creative Negotiation Technique" udgivet af Oeknom - "Ideudvikling - ved kreativ innovation" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henning Sejer Jakobsen

Der er fire tilgængelige bøger af Henning Sejer Jakobsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Henning Sejer Jakobsen kommer i et udvalg af formater. Jakobsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henning Sejer Jakobsens "Negotiation"

Hos Bog & idé er "Negotiation" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Henning Sejer Jakobsen "Ideudvikling - ved kreativ innovation"

Dette er en også en skøn bog fra Jakobsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Sejer Jakobsen