Bog & idéHenning Vestergaard

Bøger skrevet af Henning Vestergaard

Læs mere om Henning Vestergaard
1 produkter
1 produkter
Ledelse af spredning
Ledelse af spredningHenning Vestergaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse af spredning

Mere om Henning Vestergaard

Henning Vestergaard har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Ledelse af spredning". Den er udgivet af Gyldendal Business på dansk. "Ledelse af spredning" er desuden en del af serien "Gyldendal public".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henning Vestergaards "Ledelse af spredning"

"Ledelse af spredning" kan købes som e-bog. Med "Ledelse af spredning" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Gyldendal public". Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Vestergaard, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Henning Vestergaard