Bog & idéHenrik Ærenlund Pedersen

Bøger skrevet af Henrik Ærenlund Pedersen

Læs mere om Henrik Ærenlund Pedersen
2 produkter
2 produkter
Orkidéernes verden
Orkidéernes verdenHenrik Ærenlund Pedersen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Orkidéernes verden
Danmarks vilde orkideer
Danmarks vilde orkideerNiels Faurholdt
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Danmarks vilde orkideer

Mere om Henrik Ærenlund Pedersen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Henrik Ærenlund Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orkidéer i Europa" udgivet af Gyldendal - "Danmarks vilde orkideer" udgivet af Gyldendal

Henrik Ærenlund Pedersens bøger

Henrik Ærenlund Pedersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Pedersens bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Orkidéer i Europa" af Henrik Ærenlund Pedersen

Det er muligt at købe Henrik Ærenlund Pedersens "Orkidéer i Europa" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Danmarks vilde orkideer" af Henrik Ærenlund Pedersen

Hos Bog & idé er "Danmarks vilde orkideer" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Ærenlund Pedersen