Bog & idéHenrik Andersson

Bøger skrevet af Henrik Andersson

Læs mere om Henrik Andersson
1 produkter
1 produkter
Synonymordbog
SynonymordbogKirsten Sydendal
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Synonymordbog

Mere om Henrik Andersson

Der findes forskellige bøger fra Henrik Andersson tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Anderssons udgivelser.
Bøgerne fra Henrik Andersson udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stone and bone" udgivet af Antipyrine¤OEI editör - "Synonymordbog" i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal

Bøger af Henrik Andersson

Du kan bestille to bøger af Henrik Andersson her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Anderssons bøger fås i et udvalg af formater. Anderssons bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stone and bone" af Henrik Andersson

"Stone and bone" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på mul og er publiceret af Antipyrine¤OEI editör.

"Synonymordbog" af Henrik Andersson

Det er muligt at købe Henrik Anderssons "Synonymordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i Anderssons serie "Gyldendals røde ordbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Andersson