Bog & idéHenrik Dethlefsen

Bøger skrevet af Henrik Dethlefsen

Læs mere om Henrik Dethlefsen
1 produkter
1 produkter
De illegale Sverigesruter 1943-45. Studier i den maritime modstands historie
De illegale Sverigesruter 1943-45. Studier i den maritime modstands historieHenrik Dethlefsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
De illegale Sverigesruter 1943-45. Studier i den maritime modstands historie

Mere om Henrik Dethlefsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Henrik Dethlefsen, har du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Dethlefsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De illegale Sverigesruter 1943-45. Studier i den maritime modstands historie" udgivet af SAGA Egmont - "Dansk søfarts historie, 1870-1920, Bind 5" udgivet af Gyldendal - "De illegale Sverigesruter 1943-45 " i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag

Henrik Dethlefsens bøger

Henrik Dethlefsen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Henrik Dethlefsen bøger i forskellige formater. Henrik Dethlefsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Dethlefsens "De illegale Sverigesruter 1943-45. Studier i den maritime modstands historie"

"De illegale Sverigesruter 1943-45. Studier i den maritime modstands historie" er tilgængelig som ebog. Med "De illegale Sverigesruter 1943-45. Studier i den maritime modstands historie" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Henrik Dethlefsen "Dansk søfarts historie, 1870-1920, Bind 5"

Det er muligt at købe Henrik Dethlefsens "Dansk søfarts historie, 1870-1920, Bind 5" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Dethlefsen