Bog & idéHenrik Egelund Nielsen

Bøger skrevet af Henrik Egelund Nielsen

Læs mere om Henrik Egelund Nielsen
1 produkter
1 produkter
Plejefamilie
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlejefamilieHanne Warming
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Plejefamilie

Mere om Henrik Egelund Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Henrik Egelund Nielsen. På listen nedenfor har du de nyeste af Nielsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "TABUKA" udgivet af Frydenlund - "Plejefamilie" udgivet af Gyldendal - "Så kommer du til et bedre sted" udgivet af Børn & Unge

Bøger af Henrik Egelund Nielsen

Henrik Egelund Nielsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Nielsens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Egelund Nielsens "TABUKA"

Hos Bog & idé er "TABUKA" tilgængelig som ebog. "TABUKA" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

"Plejefamilie" af Henrik Egelund Nielsen

"Plejefamilie" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Egelund Nielsen