Bog & idéHenrik Frølich

Bøger skrevet af Henrik Frølich

4 produkter
4 produkter
Virksomhedsøkonomi B & A1
Virksomhedsøkonomi B & A1Peder Vinther Emdal Hay
799,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi B & A1
Økonomisk Grundforløb
Økonomisk GrundforløbRené Mortensen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomisk Grundforløb
Skriv økonomisk
Skriv økonomiskBrith Vester Jøker
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriv økonomisk
Virksomhedsøkonomi A2
Virksomhedsøkonomi A2Henrik Frølich
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Virksomhedsøkonomi A2

Mere om Henrik Frølich

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Henrik Frølich. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Frølich.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriv økonomisk" udgivet af SYSTIME - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B & A1" udgivet af Systime - "Økonomisk Grundforløb" udgivet af SYSTIME - "Privatøkonomi" udgivet af Systime - "Finansiering" udgivet af Systime - "Finansiering" udgivet af Systime - "Grundlæggende finansiering" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A2" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Øknom¤Systime - "Virksomhedsøkonomi A1" udgivet af Systime - "Virksomhedsøkonomi B" udgivet af Systime - "Grundlæggende finansiering" udgivet af Systime

Bøger af Henrik Frølich

Der er 17 tilgængelige udgivelser af Henrik Frølich hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Frølich kommer bare som hæftet. Bøgerne af Frølich er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henrik Frølichs "Skriv økonomisk"

Det er muligt at købe Henrik Frølichs "Skriv økonomisk" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SYSTIME, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Henrik Frølich "Virksomhedsøkonomi B & A1"

Det er muligt at købe Henrik Frølichs "Virksomhedsøkonomi B & A1" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Frølich