Bog & idéHenrik Galberg Jacobsen

Bøger skrevet af Henrik Galberg Jacobsen

Læs mere om Henrik Galberg Jacobsen
3 produkter
3 produkter
Forfatternes dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatternes danskEbba Hjorth
338,95 DKK
Indbundet
Forfatternes dansk
Dansk sprog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk sprogHenrik Galberg Jacobsen
297,95 DKK
Hæftet
Dansk sprog
Dansk Sproghistorie 1-6
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Sproghistorie 1-6Ebba Hjorth
1668,95 DKK
Indbundet
(1)
Dansk Sproghistorie 1-6

Mere om Henrik Galberg Jacobsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Henrik Galberg Jacobsen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Galberg Jacobsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ret og skrift Ordlister, kronologi, bibliografi" i serien "Dansk Sprognævns skrifter¤University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures vol. 95" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "På sproglig grund" i serien "Dansk Sprognævns skrifter." udgivet af Syddansk universitetsforlag - "Dansk sprog" udgivet af Gyldendal

Mere om Henrik Galberg Jacobsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Henrik Galberg Jacobsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Galberg Jacobsens bøger kommer i forskellige formater. Henrik Galberg Jacobsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Galberg Jacobsens "Ret og skrift Ordlister, kronologi, bibliografi"

Det er muligt at købe Henrik Galberg Jacobsens "Ret og skrift Ordlister, kronologi, bibliografi" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Galberg Jacobsens serie "Dansk Sprognævns skrifter¤University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures vol. 95". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Henrik Galberg Jacobsen "På sproglig grund"

"På sproglig grund" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Dansk Sprognævns skrifter.". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Galberg Jacobsen