Bog & idéHenrik Gjøde Nielsen

Bøger skrevet af Henrik Gjøde Nielsen

Læs mere om Henrik Gjøde Nielsen
1 produkter
1 produkter
En by i krig - Viborg
En by i krig - ViborgHenrik Gjøde Nielsen
113,95 DKK
PDF
(0)
En by i krig - Viborg

Mere om Henrik Gjøde Nielsen

Der er flere bøger af Henrik Gjøde Nielsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Gjøde Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Viborgsøerne " udgivet af Special-Trykkeriet - "Til Klarup Kirkes pryd" udgivet af Kystmuseets Forlag - "En by i krig - Viborg " i serien "En by i krig" udgivet af Uhrskov - "En by i krig - Aalborg" i serien "En by i krig" udgivet af Forlaget Uhrskov - "En by i krig - Hals" i serien "En by i krig" udgivet af Forlaget Uhrskov - "En by i krig - Viborg" i serien "En by i krig" udgivet af Forlaget Uhrskov - "En by i krig - Aalborg" i serien "En by i krig" udgivet af Forlaget Uhrskov - "En by i krig - Hals" i serien "En by i krig" udgivet af Forlaget Uhrskov - "De lyttende" udgivet af Nord-Press - "Nocturne " udgivet af Kjær's Boghandel - "Fra tørv til natur" udgivet af Hals Museum

Mere om Henrik Gjøde Nielsens bøger

Henrik Gjøde Nielsen har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Gjøde Nielsens bøger fås i et udvalg af formater. Henrik Gjøde Nielsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Viborgsøerne " af Henrik Gjøde Nielsen

Det er muligt at købe Henrik Gjøde Nielsens "Viborgsøerne " som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-Trykkeriet.

"Til Klarup Kirkes pryd" af Henrik Gjøde Nielsen

"Til Klarup Kirkes pryd" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Kystmuseets Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Gjøde Nielsen