Bog & idéHenrik Heinemeier

Bøger skrevet af Henrik Heinemeier

Læs mere om Henrik Heinemeier
1 produkter
1 produkter
Berlin og danskerne
Berlin og danskerneHenrik Heinemeier
79,95 DKK
EBOG
(0)
Berlin og danskerne

Mere om Henrik Heinemeier

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Henrik Heinemeier. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Heinemeier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Berlin og danskerne" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Berlin og danskerne" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Henrik Heinemeiers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Henrik Heinemeier hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Henrik Heinemeier bøger i forskellige formater. Heinemeiers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Henrik Heinemeiers "Berlin og danskerne"

Det er muligt at købe Henrik Heinemeiers "Berlin og danskerne" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde & Bahnhof.

"Berlin og danskerne" af Henrik Heinemeier

"Berlin og danskerne" kan købes online som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Berlin og danskerne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Heinemeier