Bog & idéHenrik Isager

Bøger skrevet af Henrik Isager

Læs mere om Henrik Isager
1 produkter
1 produkter
Stress og udstødelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stress og udstødelseHenrik Isager
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Stress og udstødelse

Mere om Henrik Isager

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Henrik Isager. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Isager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blinde pletter" udgivet af Hovedland - "Stress og udstødelse" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Henrik Isager

Henrik Isager har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde Isagers bøger som hæftet. Isagers bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Hovedland.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Henrik Isagers "Blinde pletter"

Hos Bog & idé er "Blinde pletter" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.

Henrik Isager "Stress og udstødelse"

"Stress og udstødelse" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Henrik Isager